Végül is pénzből él az ember, nem igaz? Miután neked is eleged van a hülyékből, ajánlatos mielőbb visszatérni a jelenbe és a valóságba, testestől-lelkestől, mielőtt elrabolják valamelyiket az energia- és idővámpírok. Mekkora ökörség: egyszerre nem szolgálhatsz két urat, a pénzt és Istent, csak nekik lehetséges? Istent nem is kell szolgálni, elég ha tiszteled és méltónak bizonyulsz arra, hogy megszólítson. Ezt az ájtatos dumát!, mindig rosszul voltam az ilyenektől, már zsigerből kiérzem a hamisságot. 
Igenis szembesülve a valósággal, az a helyzet, hogy a Föld nevű bolygón még mindig nem törölték el a pénzt, tudtommal. A pénz a nagy gazdagok játékszere ezért nem engedik a kisembereket meggazdagodni, túl sok lenne a konkurrens.
De miért? kérdeznénk- miért, csak az élhet, akinek van pénze? Nem mindenkinek joga van az életre, aki megszületett? -Igen, csakhogy, igen, de..., ha így válaszolna valaki, menekülj onnan, hagyd ott az ilyent. Már kiveszett belőle, ami emberi. Bármi jöhet, ha van olyan tevékenység, amiben jók vagyunk, mindig lesz, amiből meg tudunk élni. Akik pedig nem dúsgazdagok, azok csakis munkából tudnak megélni. Meg kell tudni találni az igényeket: a kereslet és a kínálat hogy tudjanak találkozni. Mindig van lehetőség mindenre, csak nem szabad feladni. A siker és munkaterületre kihelyezett teknős vonzza a munkát, nekem bevált. A bágua négyzetben bal felső sarokban található 4-essel van megjelölve színe a lila, ugyanis a lila vonzza a pénzt. És aki állandóan leszólja a kínai müanyag mütyüröket,,, az tehet egy szívességet, nem nekem, hanem a műanyag műtyűrnek. Nem mindenki hírnévre, uralkodásra törekszik, hanem egyszerűen csak szeretne MEGÉLNI. Aki Istenben van, ahogy annyira bőszen hangoztatja magáról, miért próbálja ezt megakadályozni? Azt érzékeltetni, hogy csak egyeseknek van joguk az élethez, másoknak nem? A depressziót terjeszti, ami a belsejét marja. Istennek semmi közé a Bibliához, amit végül egyszerű emberek írtak meg, hogy birtokolhassák vele az emberi lelket. Ha ma megállítanának azzal, bárhol a világon, hogy aláírnám-e a petíciót, mely szerint tiltsuk be a legforgalmasabb kereskedői útvonalon a Biblia forgalmazását gyűlőletbeszéd miatt, hajlok rá, hogy igent mondjak. De nem is a Bibliát kellene betiltani, hanem azokat, akik a könyv tanításait kiforgatják és gyűlöletbeszédet formálnak belőle nap mint nap, a saját érdekük mentén alakítják azt, fertőzve és elültetve az emberek agyában a gyűlöletet és haragot, a fanatizmus határát súrolva, sokszor pedig teljesen elmerülve benne.