Rövid válasz kétkedőknek

Nem én vagyok bajban és nem nekem kell keresni a kiutat. Örülök, hogy egyre több "segítőmet",  megismerem, az igazi arcát és "tudását", képességét. Egy pártól azonnal megvonnám az engedélyt a kuruzslástól és szédítéstől, mert a rosszindulat csak úgy folyik ki a száján. Most már értem miért nem bírtam eddig sem a hangját. De nem foglalkozom ilyesmivel, majd megvonja tőle az Élet, vagy majd anélkül is lemorzsolódtok a világhálóról. Az üresség nagyot kong mindig, tudjátok, olyan : King Kong. Meg sem hallottam az eszement, ügyefogyott marhaságodat, mert ami nem tetszik, arra nem is figyelek.


Egyébként  nem fogok mindig irogatni, nem csinálok ebből rendszert, mert elég rendszertelen vagyok, nem szeretem a rendszert. És nincs is szükségem arra, hogy írogassak. Lehet, hogy abbahagyom és valami mással foglalkozom majd. De ne gondolja senki, hogy ha én ki akarom fejezni a gondolataimat, akkor azt mások véleményétől teszem függővé, meg attól, hogy megengedik nekem, vagy sem! Sajnálom, ha egyesekben ekkora zűrt okozott a mondanivalóm, biztos fájt! Igen, van akinek az igazság fáj. Lássuk csak kinek is fájhat az igazság? Annak, aki nem abban él, hanem nyakig ül a hazugságok hálójában!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Scroll Up