Nem hajolok meg

senki, emberfia akarata előtt, inkább járom tovább, akár egyedül a magam útját. Én így is, úgy is jól járok, köszönöm szépen! Istennek lehetek hálás ezért.
Istenről pedig csak annyit, hogy igaz, hogy nevezték még régebb öreg Istennek is, meg Jó Istennek is, de egy biztos, hogy se nem öreg, se nem jó, csak Örök! Aki pedig kételkedik benne az így jár, csak veszíthet!
Bizonyítottam, hogy tudok csendben is lenni és félrevonulni is, ha ez az elvárás, nem gond, elfogadom. De semmiképp nem szólalok meg olyan ügyben, amit nem érzek magaménak és főleg nem azért, mert arra biztatnak! Mivel a magam útját járom, csak a magam érdekében járok el, nem osztozom mások ügyében. Mások ügye, nem az én ügyem. Nem kell kiállnom senkiért, csak saját magamért, és mindenkinek csak saját magáért kellene kiállnia, ha van egy kis sütnivalója.
Egy rendszert, emberi erőből nem lehet legyőzni, mikor megy be mindenki fejébe? Hit nélkül semmi sem lehetséges, csak ha hiszünk abban, hogy van egy nálunk nagyobb erő és hatalom, Aki majd elintéz mindent, mindent rá lehet bízni nyugodtan. Ennyi a titok. De nem szeretek vallással foglalkozni, úgy hogy abba is hagyom ezt a témát. Bibliát sem kezdek most már tanulmányozni, eddig is nagyon jól meg voltam nélküle is, köszönöm! Nem nekem való. Már rég megtaláltam azt az utat ami nekem való, azt folytatom tovább, nekem nagyon bevált, lehetetlen dolgokhoz is hozzásegített, de persze biztos vagyok benne, hogy csakis a Fennvaló engedélyével történt ez meg. Nem a Sátánt szolgálom, persze van nekem is rossz és negatív oldalam, mint mindenki másnak és nem szeretem a szentet játszani, mert nem vagyok az. Utálom a jótékonykodást is, mert látom jól, hogy az is csak egy szerep a világ felé, hogy az illető kifelé azt mutatja, hogy ő milyen Jó.
       Na ennyi a tájékoztatóm röviden, arról, hogy most egy időre miért nem írok semmit, miért nem foglalkozom a saját , fengshui-s témáimmal. Kicsit most más horizontok felé veszem az irányt. Nektek meg sok szerencsét kívánok, Isten áldjon!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Scroll Up