KEZDŐLAP

 

BELSŐ, – KÜLSŐ TÉRRENDEZÉSI TANÁCSADÁS AZ ŐSI MAGYAR MÓDSZER SZERINT

Mindenki szeretne hosszú, egészséges, boldog életet, tartós párkapcsolatot. Sikert a munkában, vagy az üzleti életben. Problémákra megoldást. Családot viszály, széthúzás nélkül, harmóniában. Anyagi veszteségek, kudarcok helyett pedig: bőséget, anyagi jólétet.

Ez az ősi művészet és térrendezés, nem függ a hittől.

MOST Rajtad Múlik, hogy Használod-e! Magadért, a Családodért.

 

MIRE JÓ A TÉRRENDEZÉS ÉS MIT ÉRHETÜNK EL VELE?

Az életben minden energia, mi emberek is energiából tevődünk össze. Az események az életünkben szintén energiák és azok folyamatai, leképeződései, hatásai. Vannak jó és rossz energiák, amelyek hatni tudnak ránk. Ezek mennyisége, minősége sok körülménytől,  születési adottságoktól, paramétertől függ.

A magyar térrendezéssel, ami a mágia része, pozitív irányba tudjuk ezeket az energiákat terelni az adott személyre nézve.

A bennünket körülvevő tárgyak is energiaforrások.  Meg tudjuk határozni hogyan, miként, milyen energiaforrásokkal vegyük körül magunkat, hogy azok jótékony, pozitív irányba tereljék életünket: párkapcsolatunkat, egészségünket, anyagi helyzetünket. Cégünk, üzletünk, irodánk, vállalkozásunk eredményességét jelentősen növelni tudjuk ennek a módszernek a segítségével.

Ahogy nekünk, embereknek van születési dátumunk, ugyanúgy a házaknak, épületeknek is. Az ingatlanok is rendelkeznek sorssal, energiával, amely befolyással van az emberek sorsára, aurájára.

A mágia, a térrendezés nem babona, hanem tudomány, mióta a világ létezik amely rengeteg tapasztalatra épül.

 

MI MINDENT TUDUNK BEFOLYÁSOLNI ÁLTALA?

Pár példa:

Magánéletben: Egészségünk védelme, kiegyensúlyozottabb párkapcsolat létrejötte, gyerekvállalás, önvédelem, otthonunk, házunk védelme, családunk, szerettünk védelme.

Üzleti életben: Sikeres karrier, fontos üzleti tárgyalás, munkatársak jobb teljesítménye, nagyságrendekkel jobb üzletmenet, gazdagság, hírnév.

Eredményt nem csak térrendezéssel érhetünk el, fontos még előzetes számítások alapján a megfelelő formák és színek megtalálása személyre szabottan. Mindezek a környezetünkben is szükségesek, hogy érvényesüljenek azon cél érdekében, amit el szeretnénk érni.

Ahány ember, annyi típus. Az, ami egyvalaki számára kiváló, egy másvalaki számára egyenesen pusztító hatású lehet!

Copyright2020Fengshuidesign