BLOG

Életszeretet&Életigenlés

Az élet szép és jó, szeretni való. Jelenleg ez az egy van, aminek tudatában vagyunk. Minden nehézség ellenére szép, vegyük észre! A nehézségek nem azért vannak, hogy elvegyék a kedvünket tőle, az Élettől, hanem azért, hogy elkerüljük, megküzdjünk vele, de semmiképp Nem azért, hogy FELADJUK. Épp azért vagyunk itt, hogy NE ADJUK FEL! Nem azért vagyunk itt, hogy üldögéljünk és várakozzunk mindig valaki másra, hogy cselekedjen, hanem azért, hogy mi magunk cselekedjünk, ne adjuk fel a mi saját ügyünkben, dolgainkban. Nem várhatjuk, hogy valaki más oldja meg a mi dolgunkat, ahogy mások sem várhatják, hogy mi oldjuk meg az övékét!
Aki szereti az Életét, nem depressziós, nem lelki beteg, nem panaszkodik, nem siránkozik. A lelki betegségek, a depresszió érzete mindig tévhitekből alakul ki. Valamit rosszul tud az illető, mert nem volt senki, aki időben kiigazította volna, kijavította volna a gondolatmenetét a helyes irányba, így teljesen elmerült a tévhitében, vagy tévképzeteiben. De aki szereti az életét, úgy, amilyen, annak eszébe sem jut elégedetlenkedni, depresszióba esni, hanem, ha nem jól mennek a dolgai, akkor a megoldásokat keresi! A helyes, egészséges magatartás ebben az esetben, nem a panaszkodás, hanem a megoldások felkutatása, a megbeszélése azokkal, akikkel közösségben vagyunk és közös megegyezéssel való igazságos megoldása.
 Ha gubanc van, akkor Megoldjuk! Egyszerű!

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Scroll Up