Dél-Amerikai szappanoperák valók inkább neked, az amerikai filmek csak bizonyos szint fölött érthetők és értékelhetők, nem mindenkinek valók. Tanácsolnám is, hogy ha ekkora veszélyt jelentenek habfehér lelkületedre, akkor ne is nézd őket, de azért ugye, ott a kísértés... A kígyó a hibás megint.
Baklövés, baklövés hátán. Még a legprimitívebb vallási szervezetek is betartanak minimális emberi szabályokat (ha nem emberi vagy, akkor micsoda, gépi?) nem vájkálnak embertársaik magánéletében, hacsak nem segítő szándékkal teszik. Nem példálóznak mások nyomorúságával és a legelemibb: Nem sértenek kegyeleti jogot.
Isten őrizz, hogy a meglévő rendszer megbukjon, mert nagyon kegyetlen világ jönne ránk. Isten óvj meg a barbároktól!
Márpedig a Mennyek országába és Nőbe nem juthatsz be erőszakkal, csak ha engedélyt kapsz. Itt jön elő a sokat emlegetett tisztelet és méltóság. Addig, ameddig te meg nem adod ezeket, illetve nem bizonyulsz méltónak, addig ne is reménykedj.  Nem Istennek kell hajbókolni előtted és könyörögni, hogy gyere fiacskám, itt vár a Menny kapuja. Tudod: nem a sorompó rángatja a baktert, hanem fordítva. Az idő lejárt, már ezt sem kell megtanulni, fölösleges. Elárultad magad, a lelked eladtad a népszerűség oltárán, azt feltételezve, hogy a népszerűség felhatalmaz arra, hogy büntetlenül bármit kifecsegj. Én nem, majd Isten elbírál, lelked rajta. Ha azt gondolod, hogy megtudtál bármit rólam, mert gondolod hogy neked válaszoltam, tévedsz. Első perctől kezdve felismertem, hogy provokáció a feladatod én meg úgy tettem, mint aki gyanútlanul besétál ebbe a csapdába. Kicsit már öreg vagyok bohócnak. De semmi gond, feszítsd csak tovább azt a bizonyos húrt, nem nálam fog elpattanni, az biztos. A türelmem végtelen. Nem mindenkinek van türelme, egyszer csak megunják, főleg, ha azt kezdik tapasztani, hogy semmi konkrét, gyakorlatias segítséget nem nyújtasz nekik, csak az álszenteskedést nyomod. Ha választani kellene mindenképp, úgy érzem egyre inkább nőpárti vagyok. Bennük megvan minden az élethez, nélkülük férfiak nem is léteznének. És ők akarnak , minket, nőket irányítani, mint egy hadseregben? Hát ez röhejes. Minek hadsereg és minek háború? Hogy az útonálló zsi-ványok ebből is gazdagodhassanak? Ennyire minden csak a pénzről szól? Te is eladod érte a lelked? Vigyázat! Egyszer csak minden pénzforrás kifogy, utána mit teszel? Lejáratod magad addig és nem biztos, hogy kapsz másik megbízást.