BLOG

Egyetértés,

majd akkor lehetséges, amikor mind ugyanazt tapasztaljuk, ugyanarra a tudatszintre kerülünk és ugyanabban hiszünk. Jelenleg ez eléggé elképzelhetetlen, de a felvilágosodás azért folyamatban van és nem reménytelen. Egy kis időt még igényel ez a folyamat, de ha eljön az ideje, mindenki készen áll majd a Jó-ra. Akik nem tudnak elszakadni a régitől, ugyanazt kapják, megismétlik, akik meg képesek új utakra találni, új módon gondolkodni, érezni, vagyis megújulni, nekik már nem szükséges ismételni, a köröket újra bejárni. Kérdés csak az, mire vágyunk igazán, ismételni, ugyanazt újból végig szenvedni, vagy inkább levonjuk a tanulságokat és feljebb lépünk legalább egy szintet a létezésben (szeretetben, igazságban)? Nem rég volt egy álmom, amerikai középsuliban voltam , újból és újból évzáró volt, buli következett. Minden nagyon OK volt, de mindig úgy végződött, hogy a buli végén, aki időben nem távozott a buliból, valamilyen zombik megtámadták és felfalták. Sokan már azzal kezdték a bulit, hogy úgy helyezkedtek, hogy mielőbb kimenekülhessenek az épületből, közel a kijárathoz, ablakokhoz , ajtókhoz. Azt az üzenetet kaptam az álom által, hogy születhettem volna egy jobb helyre is, ahol mindig mindenem megvan, könnyű, gondtalan életem, de nem véletlen az, hogy máshova pottyantam. Pont azért, mert nem ÉN választom meg sem a helyszínt, sem a családi környezetet, ahova leszületek., hanem ahova irányítva vagyok, hogy ott még elvégezni való feladat van, tennivaló. Ahol még nincs egyenlőség faji,női-férfi, nemzetiségi, vallási, illetve vagyoni alapon, ahol még nem büntetendő a külsőre tett degradáló megjegyzések, a gyengébbek, elesettek jogainak kiharcolása még mindig függőben, a munkavállalók jogai úgyszintén épp mostanra szorultak vissza annyira, hogy már nem is alkalmazotti státuszról lehet beszélni esetükben, hanem szó szerint rabszolgaságról!  
Hogyan tarthatunk itt, jelenleg? 2023.-ban minden említett területen a legoptimálisabb (optimális, azaz 8-as helyzetben, a végtelen tökéletességben kellene mostanra megérkeznünk)helyzetben kellene tartanunk, ehelyett ott tartunk ismét a sötét középkorban, vagy ókorban, de vannak olyan helyek, ahol konkrétan a kőkorszakban. De, ha még nem is érkeztünk meg a tökéletességbe, legalább mostantól, a jelentől még elkezdhetjük, hogy legalább elkezdjünk afele haladni, mert sohasem késő, és jobb később, mint soha!

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Scroll Up