Hogyan tovább?

 "Érmék 5: A Sárkány a kínai kultúrában nem gonosz, hanem épp ellenkezőleg, egy nagyon misztikus és mitikus állat. Jó szerencsét jelent, a sors a kegyeibe fogadott. A Sárkány ajándékát azonban nem szabad elvárnod, sőt várnod sem. Dolgozz ugyanolyan keményen, mint eddig, a szerencse a legváratlanabb időpontban fog rád találni.

Fehér Sárkány: A Fehér Sárkány a kínaiak szerint a tudattalan régiók ura, így ez a lap valamilyen utalással szolgál arra, hogy tegyél egy kis önvizsgálatot. Mindenképp jelzi, hogy a tudattalanodban rejtőző dolgok a felszínre törnek, de mind ezt meglepetésszerűen teszik, így váratlan fordulatokra számíthatsz. Egy biztos, életedben most a tudattalan erőké lesz a főszerep.

Vándor 4: Az Ernyő lap a pihenés lapja. Arra utal, hogy eljött az ideje a kikapcsolódásnak. Tarts egy kis szünetet, és mentesítsd magad a mindennapi stressz alól. Szánj egy kis időt a relaxálásra, meditációra, vagy ha lehetőséged nyílik rá, utazz el a tengerhez..."
 
Ezt a tanácsot kaptam a Majong köveken keresztül, ezt teszem tehát. Nem változtatok sem nevet, sem profilt. Szüneteltetem, illetve felfüggesztem a bejegyzéseimet. Szerencsére sokoldalú vagyok, mindig van más horizont, ami magához csalogat, sosem tétlenkedem. Jó boldogulást mindenkinek! :-)

Vélemény, hozzászólás?