Boldog Új jövőt!

Semmit sem adnak ingyen. Még az egyenlőséget, testvériséget, szabadságot sem. Mindent ki kell harcolni, nem másokra várni. A tigris éve következik, a nagymacskák ideje jött el, a nyivákoló kismacskák ideje lejárt.Ugye nem félünk a nyávogó kiscicáktól?
Varázsoljunk együtt szebb jövőt!
Receptek hozzá: -Elfelejteni az eddigi szokásokat, beidegződéseket és előítéleteket!
        -Hitünk megtalálása és gyakorlása. A magyarok hite volt az első a világon , a történelmi ereklyék mind ezt bizonyítják. Ideje méltó helyünket elfoglalnunk a világban. Becsüljük és értékeljük magunkat, ne hagyjuk, hogy rabszolgát csináljanak belőlünk!
-Összefogás magyarok és más nemzetek között az életben maradáshoz, mert ha nem, a gonosz győzedelmeskedik és a jóknak nem lesz többé helyük a Földön
-Csendes háború folyik évezredek óta és most egy olyan fordulóponthoz érkeztünk, amelyik azt jelenti, hogy vagy mi győzünk, vagy örökre vesztettünk. Szó szerint a Lét a tét. Győzni csak úgy lehet, ha nem félsz és tudod, hogy ártatlan vagy, az Igazság oldalán állsz. Keresed és bizonyítod az igazadat, nem vagy megvesztegethető, mert az igazság az sokkal fontosabb mindennél, még az életednél is.
- Nem áldozol fel senkit és semmit többé semminek az oltárán! Nincs többé szükség áldozatokra. Jézus Krisztus már megtette helyetted. Senki se áldozza be a jövőjét, a gyermeke jövőjét pillanatnyi nyugalomért, a közért, mert felesleges, és szükségtelen. Már nincs szükség áldozatokra. Helyette igazi összefogásra van szükség: Egy mindenkiért, mindenki egyért! Egyedül nem győzhetsz.
- Az ellenség stratégiája az, hogy a másik félről állítja mindazt a sok rosszat, amit éppen ő követ el! Figyelj, szűrd ki az áltanácsadókat, vezéreket, mert nem mindenki az, aminek mondja magát. 
- Fölösleges harcokba, csatákba ne bocsátkozz. Ne támadd az ellenfelet, mert ezzel csak támogatod, épp az ellenkező hatást váltod ki. Mindig a megfelelő pillanatban , a megfelelő személyekkel és helyszínen cselekedj. Erre mondják. Jókor volt jó helyen. Ezt hogyan lehet elérni? Hagyatkozz a megérzéseidre! Kevesebb ésszel meghozott döntés és több a szívre a hagyatkozva. Mostantól élj a szíved szerint, nem ahogy a JÓZAN ész diktálja. Józan ésszel nem lehet sem varázsolni, sem új, boldog világot teremteni. Ezt fogadd meg magadnak!

Kívánunk Mindenkinek Boldog Új Évet és legfőképpen Boldog Új Életet!