Sharon Stone és Az elemi ösztön című film

The Independent: Független:"Sharon Stone elárulta, hogy csak" egy kis pénzt "keresett az Alapösztönből.Az 1992 -es thrillert, amelyben Stone szerepelt Catherine Tramellként Michael Douglas Nick Curran -jával szemben, gyakran feltörő szerepének tekintik.A 63 éves nő a CBC Q-val Tom Power-rel beszélgetve elárulta, hogy bár a film megmozdította karrierjét, „kevés” pénzt fizettek érte.Nem kaptam fizetést az Alapösztön elvégzéséért. Kicsi pénzt kerestem. Michael 14 millió dollárt (9,87 millió fontot) keresett, és pontjai vannak ” - mondta.A „pontok” a filmbemutató első napjától kezdődően kapott százalékos pénztári bevételt jelentik.A színész így folytatta: „Nem kaptam elég pénzt a ruhám megvásárlásához, hogy eljöhessek az Oscar -díjra a következő évben. Ebben a furcsa helyzetben voltam, ahol hirtelen híres lettem, de nem volt pénzem. ”Stone Tramell szerepében elnyerte a Golden Globe -díj, a Chicago Film Critics Association Award és a Saturn Award jelöléseit.A thriller megjelenését követő egyik napról a másikra elért sikerről szólva azt mondta: „Péntek van, és te vagy Kedd, te vagy a Beatles. Az emberek végigmásznak az autódon. Megpróbálsz sétálni az utcán, és hirtelen harminc vásárló szaladgál, üldöz. ”Michael Douglas és Sharon Stone az 1992 -es alapösztönben. Arra a kérdésre, hogy megengedheti -e magának, hogy magánbiztosítást kössön, az Oscar -díjra jelölt színész így válaszolt: „Nem volt meg, amire szükségem volt. Tehát nem engedheti meg a magánbiztosítást. ”Stone felidézett egy különösen „őrült” esetet, amely az 1992 -es Cannes -i Filmfesztiválon történt, alig több mint egy hónappal azután, hogy az Egyesült Államokban megjelent a Basic Instinct. „Visszamentem a szállodámba, és minden holmimat ellopták, kivéve a rajtam lévő ruhákat. A kontaktlencsém, a filmem a fényképezőgépemből, a fogkefém - minden eltűnt ” - mondta. Annak érdekében, hogy a biztonság védelme nélkül elhagyhassák a szállodát, a szálloda személyzete „létrehozott egy nagy kört, amelyben én és két barátnőm bent voltunk, majd megpróbáltak átvezetni az előcsarnokon”.„Annyi ember, több száz ember húzódott ránk, és megvadult. Tehát ez volt a bevezetőnk: „Helló, híres vagy.” Fogalmunk sem volt ” - mondta a színész. Stone korábban azt állította, hogy becsapták, hogy bemutassa csupasz lábát az Alapösztönben, a film rendezője, Paul Verhoeven pedig azt állította, hogy: „Sharon hazudik”.
   Persze, hogy hazudik, hisz ez a munkája, a médiában dolgozik! A celebeket, színészeket, politikusokat úgy választják ki a nyilvánosság számára.(Természetesen, Tisztelet a jó pár kivételnek!) Mert jól irányíthatóak és korrumpálhatóak, kitűnően teljesítik, amivel, bármivel megbízzák őket a háttérből irányítók.
Megnéztem Sharon Stone 4oszloposát is, olyan mintha egy kaptafára készült volna pl. Alain Delonéval. Neki is ott van a képletében a bűvös-bájos Nyúl-Kutya szerencse és védelem bármitől, ő is tehet bármit büntetlenül, megússza. Az elemi ösztön című film, pedig mintha csak az ő karakterére íródott volna, naná, hogy ez volt az a film, amivel kitört a szürkeségből és egy csapásra híressé (hirhedté ) vált. Mert így volt eltervezve, a hollywoodiak mindig pontosan tudják, mit miért tesznek. Spontánnak tűnnek az akcióik, de nagyon is hideg, tervezett számítások szerint alkotnak művészfilmeket is, hiszen ők is csak profitorientáltak.