Földi gyökerek – A büntetés

A Földi gyökerek egy személy négyoszlopos képletében a táblázat alsó részén megjelenő elemeket jelentik, ezért földiek, a táblázat felső szakaszában levő elemek pedig mennyei ágak. Bill Gates táblázatában láthattuk, hogy a földi ágai csupa , egyoldalú földi elem, három Kutya és egy Kecske, mind földi elemek. Ő egy Víz Yang személyiségű ember. Alaptétel, hogy a Víz és a Föld elemek gátolják egymást, a Vizet a Föld mindig gátak közé szorítja. A felső elemei, a mennyei ágak elméletileg jellemzik, a földi ágak pedig a gyakorlatban. Azok pedig nagyon egyoldalúak, mind a négy földi ága Föld elem. Tehát nagyon ragaszkodik az anyagiakhoz, az anyagi világhoz, szinte egyoldalúan csak földi, reális dolgok kötik le a figyelmét. A tudása is átlagon felüli, csak abban hisz, amit lát, kézzel megfog. (felső ág óra oszlopában Yang Fém elem). Tehát valószínüleg a lélekvándorlásban nem hisz, de a vakcina hatékonyságában pl.annál inkább, mert gyakorlatias ember és minden cselekedetét a fizikai lét szabályai irányítják.

A Büntetésről: a büntetés egyfajta rossz viszonyt jelent , de nem ugyanolyan, mint mondjuk az oppozíció , amely nyílt konfliktus és harc, olyan mintha két autó rohanna egymásnak. A büntetés diszharmónia és lappangó konfliktus. A kulcsszavak itt “ellenszenv” és “gyűlölet”. Amikor tehát két ember ilyen viszonyban van, nincs szeretet kettejük között, egymás háta mögött megbántják a másikat – nem nyíltan ütköznek össze. Egészségügyileg ez rejtett betegségekben nyilvánul meg, mint pl. a rák. Érezzük, hogy valami nincs rendben , de nem tudjuk megmondani az okát – ez meglehetősen veszélyes.

A Büntető kapcsolat különböző alakzatokat ölthet, a következő állatok részvételével:

Bivaly + Kutya + Kecske = Föld Büntetés , Tigris + Kígyó + Majom = Tűz Büntetés , a Hármas Büntetés három állatot köt egybe (B. Gates esetében a Kutyát, Kecskét, Bivalyt), megalkotva a legveszélyesebb büntetési kapcsolatot. Ez a büntetés egy erős Föld -befolyást hoz létre. … Ha a büntetés egy bizonyos évben vagy szerencseperiódusban jelenik meg , a családi kapcsolatokba hoz problémákat, attól függően, hogy a büntetést okozó állat hol helyezkedik el a sorsoszlopokon belül. Ha a Földi gyökerek Nap oszlopában, akkor a házastárssal lehetnek gondok, esetleg még válás is előfordulhat. (ez is megtörtént)

A Hármas Büntetés tehát három állat hatalmát egyesíti. Ha egy ilyen büntetésen a Saját elem helyezkedik el (B. Gates esetében Víz Yang helyezkedik el a négy Föld eleme fölött, tehát ez rá is vonatkozik most), akkor ez azt jelenti, hogy a VÉSZ nemcsak a személyt magát éri el., hanem barátait, kollégáit is. (hoppá!)

Erre példaként a következőkben vizsgáljuk meg Marshal Applewhite a “Mennyek kapuja” szekta vallási vezető sorsoszlopait.

Óra  Nap  Hónap   Év

Víz   Víz      Víz       Fém

Fa    Fém    Tűz     Föld

 Született: 1931.május 17. A fenti négy oszlopban észrevehetjük a Tigris -Kígyó- Majom “Hármas Büntetést”, amely a hónapban , a napban és az órában szerepelnek. Ezen a három állaton felül csücsül a Saját elem (Víz Yang). Ez azt jelenti , hogy a személy bevonja a “büntetésbe” a barátait is . És tényleg, 1997 márciusában a szektatagokat öngyilkosságra vette rá, a rendőrség egy épületben 20 ember holttestét fedezte fel, akik sportruhába voltak felöltözve , mellettük tornacipőikkel… Hát ez eléggé borzongató, szerintem.