Yang él, erény, Fai Kong menny és pokol (Bill Gates elemzésének folytatása)

Yang él: ez a csillag egy, a legerősebb hónapban született Yang saját elemre utal. Ezért rendkívül erős embert takar, aki biztosan áll egy szikla szélén, épp egy lépésnyire attól, hogy lezuhanjon. Ennélfogva a “Yang élnek”nevezik. Mindössze négy típusa van a Yang Élnek: a Nyúl (vagy Macska) havában született Yang Fa , a Patkány havában született Yang Víz és a Ló havában született Yang Föld és Yang Tűz, illetve a Kakas havában született Yang Fém.. Vagyis a lényeges Yang él a: Patkány . a Ló, a Nyúl és a Kakas. Mivel a Yang él és a saját elem ugyanaz, ez embereket jelent. Ezek az emberek vezetői képességgel rendelkeznek, ami gyakran megtalálható katonai vezetők, rendőrkapitányok és olyan emberek sorsképletében , akik másokat igazgatnak. …… A Yang éllel rendelkezőknek általában erős a Saját elemük, mert az évszakjában van és abban is a legerősebbikben. Így, a Yang él kedvezőtlen, ellenséget, viszálykodást jelent.

A legkedvezőtlenebb szituáció egy Yang éllel rendelkező ember számára, amikor a Yang él oppozícióban van. Mivel a Yang él nagyon erős elem, ezért minden oppozíció csak aktivizálja és erősíti. Ez azt jelenti, hogy az ellenfeleket cselekvésre serkenti, ami általában sérülést vagy pénzügyi veszteségeket hozhat. Pl. egy Yang Fa személy, aki a Nyúl havában született, könnyebben szenvedhet el sérüléseket és anyagi veszteséget a Kakas évében vagy a Kakas szerencseoszlopában. (amikor épp ott tartózkodik élete során abban a pontban). Egy ilyen személynek érdemes védelmező állatot hordania az adott évben, hogy csökkentse az oppozíció által keltett negatív eseményeket. Pl. a Yang Fa Yang Él esetében viseljen Sárkánymedált, hogy elhárítsa a közeledő Kakast a Kakas évében, illetve akkor is viselje, ha szerencseoszlopa épp a Kakas oszlopba tart élete folyamán.

Az Erény Mennyei csillaga: Ez a csillag karizmatikus tulajdonságot hordoz magában, ami gyakran felfedezhető hírességek, vagy híres vezetők sorsoszlopaiban. Ez a szerencsecsillag kifejezetten karizmatikussá, elbűvölővé, hitelessé tesz, segít abban, hogy könnyen meggyőzhessünk másokat, hogy népszerűséget szerezzünk az emberek között. Gyakran találhatjuk meg az Erény Mennyei Csillagát filmsztárok, énekesek, politikusok, vagy karizmatikus üzletemberek sorsoszlopaiban, mint pl. Bill Gates-ében.

A Menny és a pokol kapuja: A két állat , a Sárkány és a Kutya tekinthető a Menny és a pokol kapujának, a Sárkány órája reggel van, tehát a Menny kapuja, a Kutya pedig esti óra, tehát a Pokol kapuja. Ha valakinek a Sorsoszlopában mind a Sárkány, mind a Kutya szerepel, akkor az illetőnek intuitív és pszichikus képességei is lehetnek. Egy ilyen ember spirituális élményre számíthat. (Bruce Lee is ilyen volt, Sárkány és Kutya is jelen volt a négyoszloposában)

Négy olyan nagy oszlop van , amelyek különösen erősnek számítanak, és az ekkor született emberek rendkívül erős akaraterővel és személyiséggel bírnak. Ezek az oszlopok: Yang Fém a Kutyán, Yang Fém a Sárkányon, Yang Föld a Kutyán és Yang Föld a Sárkányon. Úgy mondják, hogy akik ezeken az úgynevezett Fai Kong napokon születtek, olyan erősek, hogy még a szellemek is tartanak tőlük.