Csodák pedig vannak! 6) Az idő megértése

Csodák pedig vannak! 6)Az idő megértése:Az Egyetemes Törvényen belül nincs idő. A dolgok a folyamatos fejlődés állapotában vannak. A fának nincs fogalma az időről, mert lényege örök. A nap sugarait szívesen fogadja , válaszol – de nem az időben. A magból kezd fejlődni, fokozatosan terjed a teljes érettségig. Így van ez az Egyetemes Törvénnyel is . Azonnal tud szállítani, de ha nincs minden ENERGIÁD készen a fogadására, úgy tűnik majd, a beteljesülés sok időbe telik. Tanulj türelmet és fokozatosan haladj célod felé, tudván, hogy gondolatod az anyagi világban megjelenik. Ha egy bizonyos csoda felé haladsz és hirtelen egy másik ajtó tárul ki előtted , lépj be oda. Az Egyetemes Törvény útjai különösek és amiről azt hiszed, hogy azt akartad, lehet, hogy valami mást takart. Kerülő úton jutottál igazi célodhoz. Egyik barátom mindenáron filmrendező akart lenni. Londonban elvégezte az iskolát, de egy technikai oknál fogva nem kapott munkát. Akkortájt, ha a filmszakmában akartál elhelyezkedni Angliában, szakszervezeti tagnak kellett lenned. De , hogy beléphess a filmszakszervezetbe , filmekkel kellett dolgoznod. A végeredmény, a szakszervezet létrehozta a” bezárt boltot”. A barátom csodája elakadt. Egy nap aztán , teljesen véletlenül összeakadt egy hajdani iskolatársával, akinek volt egy vendéglője. Barátom anyagi helyzete a nulla körül mozgott, felcsapott hát pincérnek. Nap nap után keményen dolgozott és minden szabadidejében filmeket nézett , életben tartotta az álmát . Minden nap , déltájban egy jól öltözött idős úr jelent meg a vendéglőben. Barátom szorgalmasan felszolgálta az ebédjét és az elkövetkező hónapok során barátok lettek. Eljött a nap, amikor barátom megkérdezte az idős urat, hogy mi a foglalkozása. Az úr azt felelte , hogy éppen most készül nyugdíjba , sok-sok évi munka után. -De mi a munkája? – kérdezte barátom – Ó, igazán olyan unalmas – felelte az úr – a filmesek szakszervezetének vagyok az elnöke … nem történik ott soha semmi. Tizenöt évvel később éppen keresztülrepültem az Egyesült Államokon, lustán meredtem a repülőgép filmvásznára és legnagyobb örömömre a film végén barátom NEVÉT láttam meg a film készítői között!……Megkapta a csodáját.

Ha egy energia-sorozatba érkezel, nem tudhatod, hogy mi mindenféle történhet. Figyeld a jeleket, használd a megérzésedet, ha valamit el kell döntened és ha még ezek után sem vagy biztos a dolgodban , NE CSINÁLJ SEMMIT!

Ha egy irány helyes, azt automatikusan megérzed. De, hogyha csak ahhoz, hogy döntsél, komoly próbákon , megpróbáltatásokon kell keresztülmenned, biztos lehetsz benne, hogy ez nem a te utad. Alapvetően , ha töprengened kell egy döntésen , több, mint valószínű, hogy rossz úton vagy . Észreveszed, ha az Egyetemes Törvény szállít. Kezdd csodáid listáját néhány szerény kívánsággal. Később, amikor már tapasztaltad, hogy milyen az amikor az Egyetemes Törvény szállít, megérzed a siker erejét és ez már önmagában is fontos megerősítése hitednek. Amikor csak újrarendezed a listádat, gondold végig, hogy milyen jól működtek az előző csodák. Megszilárdítod erődet, ha látod magad előtt sikeredet, a másikat aztán, ahogy egyik csoda a másikat követi, úgy növekszik bizalmad még más dolgok iránt.