Csodák pedig vannak 7) A saját erőd megértése

Végül pedig arról lesz szó, hogyan alapozod meg az erő energiáját magad körül. Negatív beállítottságú eszed azt sugallja, hogy csodáid nem teljesülnek. Ezért folyamatosan munkálkodnod kell kételyeiden, csak így érheted el a tökéletes sikert. Gondolj arra, hogy nem csak az eszed vagy és, hogy nem fogadod el azokat az energiákat, amelyek céloddal ellenkeznek. Így alapozod meg a pozitív megerősítést életedben. Írj le saját szavaiddal kilenc pozitív állítást, melyek kifejezik hitedet önmagadban és abban, hogy ezt az életedet tökéletesen sikerrel éled végig. Három állítás a hajnalé, három a napé, és három az éjszakáé. Mielőtt áttekintenéd csodáid sorát, lazíts , összpontosíts, majd olvasd el lassan az állításokat. Legyen igenlésed erővel teljes, érezd ezt az erőt és tudd, hogy ez neked milyen sokat jelent. Legtöbb energiával azok a szavak és érzések bírnak, amelyekben valóban hiszel. Itt van néhány példa , használd őket a saját listád összeállításához.:

ERŐS POZITÍV EGYÉNISÉG VAGYOK. A NAP MINDEN ESEMÉNYE MAGASABB CÉLOMAT SZOLGÁLJA.

MINDAZ, AMI ÉN VAGYOK GYÖNYÖRŰ, A MAI NAP SZÉPSÉGGEL ÉS FRISSESSÉGGEL LESZ TELJES.

MINDAZ, AMI ÉN VAGYOK ÖRÖK, HALHATATLAN, EGYETEMES ÉS VÉGTELEN.ÉLETEM MINDEN PILLANATÁBAN CSAK SZÉPSÉGET ÉS ERŐT LÁTOK.

CSAK SZÉPSÉGET LÁTOK AZ EMBEREKBEN, AKIK HOZZÁM VONZÓDNAK. ÉS AMI ÉN VAGYOK ERŐSSÉ, FRISSÉ TESZI ŐKET IS.

MINDAZ, AMI ÉN VAGYOK VÉGTELEN. NEM ÍTÉLKEZEM MÁSOK FEJLŐDÉSÉN. MINDENKI ÉLETE SAJÁT LEGMAGASABB ÉRDEKÉNEK FELEL MEG.

MA MINDEN CSELEKEDETEMBEN AZ ISTENERŐ MUTATKOZIK MEG . EZÉRT MINDEN CSELEKEDETEM VÉGTELEN TEREMTŐ ERŐM RÉSZE.

NINCS VALÓDI BŰN , CSAK ENERGIA. MINDEN IDŐBEN LEGMAGASABB FEJLŐDÉSEM ENERGIÁJÁT KÖVETEM, ÍGY LEGYEN!

MINDIG KÉSZ VAGYOK KOMMUNIKÁLNI BELSŐ LÉNYEMMEL ÉS EZ A KOMMUNIKÁCIÓ MAGASABB FEJLŐDÉSEMHEZ VEZET.

MEGKÖSZÖNÖM A MAI NAP SZÉPSÉGÉT ÉS HOZZON AZ ÉJSZAKA ENERGIÁJA ÚRA-ÉPÜLÉST ÉS ÁTTEKINTÉST, ÚGY LEGYEN!

Pozitív állításaid olyanok, mint gallyak a tűzben. amikor felkelsz, elkezded felépíteni a nap energiáját. Használd állításaidat az energia fenntartására. Összpontosíts egy pillanatra, hogy elismerd végtelen szépségedet és a helyedet minden dolgokban, most már kezdheted a napot.

Ha valakivel konfliktushelyzetbe kerülsz, vonulj félre néhány percre, hogy regeneráld energiádat és mielőtt tovább folytatnád a napot, győződj meg arról, hogy ENERGIÁD erős. Ha jól gazdálkodsz erőddel, kiegyensúlyozottan és összpontosítva élsz, nem eshet bántódásod és olyan világokban fogsz mozogni, amelyekről a legtöbb ember még csak nem is álmodik.

Tetszésed szerint építsd fel a napod, lásd, hogy minden rendben lesz, lásd, hogy akivel csak találkozol pozitív és nyitott lesz energiádra , lásd a napot harmonikusnak, lásd, hogy minden a legnagyobb rendben folyik, lásd, ahogy minden egyes tapasztalatod tovább fejleszt.

Végül , mielőtt elkezdenéd a napot, lásd az Élő Lélek fehér fényét világítani körülötted. Véd és erősít téged. Vedd észre, hogy minél magabiztosabb vagy , annál fényesebben világít a fehér fény.. Páncélodul szolgál, melyet naponta néhányszor energiával tölt fel , hogy felismerd vibráló erejét. és hogy tudd, az Élő Lélek része vagy, azaz Isten maga, és az életed jókedv és TANULÁS tölti ki.

Csodacsinálóként olyan a helyzeted a földi síkon, ami végtelen lehetőséget tár föl.. A korlátlan lehetőségek forrása vár téged és ha merítesz belőle, az erő is veled marad. Ez biztosítva van számodra. Így legyen, MOST!