Csodák pedig vannak 4. lépés: A csoda akcióterve

Írd le egy papírra fontossági sorrend szerint, amit el akarsz érni: a tárgyak világában és a körülményeket. Ne hallgass az eszed “tanácsára”, mert az ész nem határtalan. A holdnál kevesebbel ne egyezz ki és ne hagyj ki semmit a listáról. Addig szedd szét és rendezd újra a listát, amíg elégedett nem leszel vele és egyszerűen mondd ki, hogy mit is akarsz. Használj pontos kifejezéseket, fogalmazd meg precízen a körülményeket, amire vágysz. Tartsd észben, hogy a rendszer működik, határozottnak kell lenni hát.

A következők a teendőid: a)   olvasd el a listádat naponta háromszor. Először amikor felébredsz, egyszer napközben és végül, mielőtt lefeküdnél

b)  időnként meditálj a csodákról és TUDD, hogy az Egyetemes Törvény már megkapta a rendelést és készen áll a szállításra.

c)  Ne fecsegj. Ha beszélsz a csodáidról, nagymértékben herdálod el az energiát. Ezért hát, nem oszthatod meg csodáidat másokkal, csak ha már megtörténtek.

d)  Cselekedj és gondolkodj csodáidról úgy, mintha már olyanok lennének a körülményeid, mint amilyenekre vágysz.

e) Légy nyitott a határtalanerő-forrás belső utasításaira, mert ez irányít az úton célod felé. Gondold végig, az Egyetemes Törvénynek a fizikai világban kell a vágyaidat teljesítenie, mert itt veheted hasznát. Bármi lehet és bárhonnan eredhet szíved vágya, ne korlátozd hát elvárásaid spektrumát. Légy mindig nyitott és rugalmas.

f) Mosolyogj sokat – az első csoda már úton van feléd.

Folyt.köv.