BLOG

A 8-as kor utolsó éve 2023.

2004-ben kezdődött a földtörténet 8-as kora a FENG SHUI szerint. A Feng Shui több tízezer éves tudomány és nem egy vallás, tehát nem egy hitrendszer, hanem valódi tudományon alapuló módszer. Minden korszaknak van saját uralkodó száma, a jelenleginek a 8-as. A feng shui-ban ezt úgy hívjuk, hogy a JELENLEGI kor csillaga, vagy kuája. Ezeknek a számoknak az Univerzum csillagaihoz semmi köze nincsen, ne tévesszen meg senkit a megnevezés, mert csak azt próbálják vele jelezni, hogy általuk valamilyen minőségű hatás éri az adott házat, amelyet épp kielemzünk. 2024-2043 között pedig a 9-es földtörténeti kor következik értelemszerűen. Tehát összesen csupán 9, azaz kilenc típus , vagy minőség, archetípus létezik, ahogy a két kezünkön is összesen csak 10 ujj van, a tizedik az 1-eshez hozzáadott 0-sal keletkezik, ahol az idő összeér, miután megtette a teljes nagy körforgást. 9-est követné a 0, majd az 1. 1+0 -ból lesz a 10. Az alap az tehát a kilenc és nem a 12, vagy a 13. 
A 8-as még jelöli a végtelent is, ami az idő és a tér, ami egy ponton egybeér és KERESZTEZI egymást. Ez a korszak a végtelen lehetőségek ideje volt sok mindenre. Rajtunk múlott, hogy éltünk vele vagy elmulasztottuk, mert 2024-tól kezdődően még nagyon sok időnek kell eltelni ahhoz, hogy egy ilyen időpont ismét elkövetkezzen. Mi állandó? Az Isten-i minőség és mi változó? Minden, ami emberi és földi természetű, mert korlátozott körülmények között létező. Végtelen csak a korlátainkon túl létezik, de ezt érezni is lehet.

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Scroll Up